Crematorium Hofwijk

Wanneer u een uitvaartverzorger nodig heeft voor het verzorgen van een uitvaart in crematorium Hofwijk, dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaart aan het juiste adres. Voor een waardige én betaalbare crematie.

Of het gaat om een bescheiden of  juist een uitgebreide uitvaart, met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles rondom de uitvaart volgens uw wensen wordt geregeld. Wanneer wij de crematie voor u mogen uitvoeren kunt u ervan verzekerd zijn dat het een keurig compleet verzorgde uitvaart wordt.

Na een melding van overlijden bespreken wij samen met u de wensen van de uitvaart door. Dit gebeurt in alle rust; wij nemen de tijd voor u.  Bovendien heeft u altijd persoonlijk contact, direct vanaf eerste moment tot en met de nazorg. Natuurlijk heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersoon, dat werkt wel zo prettig weten wij uit ervaring.

Daarnaast kennen wij de lokale gebruiken en de huidige richtlijnen; zodat wij samen met ons team de uitvaart tot in de puntjes kunnen verzorgen. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een compleet verzorgde crematie in crematorium Hofwijk.

Crematorium Hofwijk – Uitvaartkosten 

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde crematie zijn direct zichtbaar en duidelijk. Klik hier: wat kost een crematie in crematorium Hofwijk. Géén verrassingen achteraf. Wij leveren dezelfde kwaliteit als een reguliere uitvaartondernemer, tegen lagere, voordelige tarieven. Wenst u een goedkope crematie te regelen, wij verzorgen een passend afscheid binnen uw budget. Daarnaast helpen wij  u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent.

Bovendien is het voor u handig om te weten dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen zien dit wel graag, maar u heeft echt de vrije keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.

Recensie A.J. van Essen Uitvaartzorg

Een dankbare reactie uit ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Voorbespreking

Crematorium Hofwijk. A.J. van Essen Uitvaartzorg. Voor een goedkope crematie in crematorium Hofwijk

A.J. van Essen Uitvaartzorg

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk.  Een voorbespreking geeft u duidelijkheid wat alle mogelijkheden rondom het verzorgen van een uitvaart in crematorium Hofwijk zijn. Ongeacht waar u verzekerd bent; wij helpen u verder. Daarnaast geven wij oprechte adviezen, ook wanneer er te besparen valt.

Bel met A.J. (André) van Essen Uitvaartzorg   06-27 58 1175 

Iso gecertificeerde overledenenzorg.

Betrokken bij het laatste afscheid